[ Nyomtatás ]
Crushera interjú

"Hát nemtom csak ugy jött. Simonnal hülyésekedtünk a szlogeneken még egy betonozás kellös közepette az egyik esélyes a Concrete Metal volt a másik meg ez. a Noise terror maradt meg mert könnyebben megjegyezhetöbb :)"

A kérdéseimre Balázs - gitár válaszolt.

- Mutassátok be légyszíves a zenekart pár mondatban!
2003-ban alakultunk csupán azért h rokksztárok legyünk! Amin még most is dolgozunk 1000rel..hehe..hehe..elöször csak ketten voltunk Én(Balázs) meg a Bánsi aztán a tesóm az osztálytársa (levelezön) jelentkezett hogy ö bizony énekelne . Ö volt a Simon nevü Rettenet Terror Hobit.Aztán bevettük a Mátét aki aztán ki is szállt 1 év mulva. Ez a felállás rögzitette az elsö ep-t... szóval utána szált be "Az Antikrisztus és a Kurvája".. vagyis a két Ádámok..az egyik fiuka dobol a másik az meg gitározik. Nyáron szálltak be és nagyon erős a mostani felállás.


- Honnan jött a "noise terror"?
Hát nemtom csak ugy jött. Simonnal hülyésekedtünk a szlogeneken még egy betonozás kellös közepette az egyik esélyes a Concrete Metal volt a másik meg ez. a Noise terror maradt meg mert könnyebben megjegyezhetöbb:)


- Elég sokfelé megfordultatok már, melyek ezek közül a legemlékezetesebb koncertek, akár pozitív, akár negatív értelemben...
Hehe.ehe..a legjobb eddigi fúú vazzeg!mindegyiken nagyon jol éreztük magunkat ,de a Szanyi Bulit azt kiemelném mert ott iszonyat lekes volt a közönség.Nagyon imádtuk!.a másik ami a legemlékezetesebb az meg szerintem Tatabánya volt ahol eléggé gettó helyen jáccottunk, Szartunk is rendesen:) Septicék is megmondják:)


- Van már hanganyagotok!Ez pedig a "Troublemaker". Erről szeretnék megtudni pár dolgot.. Hány szám van rajta?Hol vettétek fel? Érzésetek szerint milyen lett? Milyenek róla a visszajelzések?
A Troublemaker 7 számot tartalmaz és minden 666-odik cd-n van egy kis homevideo amin éppen Simont láthatjuk amikor pont nemileg érintkezik kecskével!:) Nemis! nem is!vicc volt! Ez egy teljesen normális szokványos EP. A régi felálllás készitette. Le lehet tölteni a www.crushera.ini.hu weboldalról teljes egészében!


- Terveztek e újabb lemezt a közeljövőben?
Persze! Tavasszal el akarunk menni studioba , felrántunk 5-6 számot és eléggé profi hangzásban gondolkodunk kiado keresés céljábol fog megszületni.De elöttte felveszünk egy számot és arra készitünk egy klippet is!és innentöl kezdve nincs viszaút teljes rokksztárság emtivi viva vazzeg meg Atv!heehe

- Mennyire erős a jelenlegi felállás, mert ha jól tudom voltak tagcserék a közelmúltban.
Jaja volt egy..
Szóval a Máté akit téleg nagyon szeretünk ma is!!.. fogta magát és kilépett egyéb ilyen-olyan okokból kifolyólag.Nyáron bevettük a hejére az Ádám nevű dobgépet de csak arra jó, hogy széjje vágja a dobcuccát koncert alatt de Őtet is nagyon szeressük és tök ügyi ö is:) ..Szóval Ádám hozta magával a kis hetero élettátrsát Ádikát aki meg nagyon pengén gitározik és akkor miután úgy is régóta kerestünk még egy gitárost kapva az alkalmon bevettük Ádikát is hogy a hangzást erősitse meg ugye hogy szegény szerencsétlen Ádám ne érezze magát egyedül a kis szerelme nélkül:) . Ja! Ugye amint mondottam volt igeen:) az a felállás eddig a legütöképesebb!

-Mit tartotok a legnagyobb sikernek, amit eddig elértetek?
Azt hogy vannak olyan emberek (bármily hihetetlen számunkra) akiknek tetszik a zenénk! Értem ezalatt azt hogy nem csak zúztak mondjuk egy faszát hanem azt hogy teljesen átérezték a dolog mondanivalóját! Úgy kezdtünk el zenélni hogy olyat csináljunk aminek van értelme, ami mélyről jön
(ugye a rokksztárosdi mellet)és ez hála az égnek bejött! Nem a tehetségkutatós dij a legnagyobb sikerélmény hanem az hogy Buli után jönnek oda a srácok hogy ez az!elkapták a hangulatot:)

-Koncertjeitekre általában mi jellemző? A közönség pózerkedik, vagy zúznak rendesen? (azt meg én üzenem mindenkinek, hogy a srácok nem vigyázzállásban játszanak :) )
He hehehe:) Pózerkedés hejett pókerezést olvastam:) (mivan??)
Naszóval ez tök vátozó dolog , van ahol orrvérzésig megy a harc de komolyan vazze volt olyan hogy Lányok(!!!) ütötték szét egymást:) .meg Úgy is van mikor bamba arcal néznek mert nem vették le a lényegét vagy mert éppen fáradtak vagy mert szarok vagyunk:) vagy mert hamis vagy mittomén!
De ha jó a buli akkor mi is le szoktunk menni pogozni csak ilyenkor meg az van , hogy szerencsétlen Bánsit mindig megrugdalják vagy engem tipornak arcon:) vagy esetleg egymást verjük össze !hajaj! Simon szegény van 1001 sztoria ilyen:)

- Merrefelé játszotok a közeljövőben, ill mik a terveitek koncert téren? Sokfelé mentek metálkodni?
A Legközelebbi rokk az úgy néz ki Györben lesz a Rollin Wallowin(nem tudom ismered e öket:)eheehehe) a Septic és a Dog Days zenekarok társaságában. Tavasszal langyosabb lesz de összel készülünk egy turnéra ami most fog majd letisztázodni és ha összejön akkor metal lesz nagyon:)

- Akkor egy kis móka! Mi volt a jeletek az oviban?
Ehhehee!! Hát ez a kérdés meg hogy jutott az eszedbe?

Ez belső információ ilyet nem adhatok ki sajnálom! Így is figyeltetnek minket mert azt hiszik hogy titokban atombombát gyártunk:).
Na jó elmondom de csak akkor ha szigorúan bizalmasan kezeled!
Simonnak Létra, Nekem IFA Féknyom , Ádinak piszoár ,Bánsinak raklap, a Retardált Ádámnak pedig tüzifa!

-A neten hol lehet benneteket betámadni, ill ha van vmi elérhetőség, amit szeretnétek megadni, akkor hajrá!
De jo dejodejodejo!! www.crushera.ini.hu aztán www.crusherametal.fw.hu és http:\\crushera.rocker.hu ezeken bármikor el lehet minket érni. Vannak fenn infók a zenekarról(szekszuális szokások, nemi identitás stb..)egyebek(hogyan készitsünk napalmbombát 3kanál cukorból meg egy gitárhevederből)

-Ha van valami, amit itt a végén szeretnétek elmondani, azt most megtehetitek!
Csak annyi hogy tavasszal pihi van, de ősszel megyünk nyomulunk reméljük sok emberrel tallálkozunk lesz turné a Septic és a Rollin Wallowin halálbrigádokkal és aki nem jön el egy bulira sem az nem is rokker!

Köszi az interjút![ 2005.01.11 ] [ Feltöltő: pawk ]

METALCORE.HU