[ Nyomtatás ]
Már csak 2 hét és rajtol a Strand fesztivál Zamárdiban.

Idén 4. alkalommal rendezik meg az egyik legjobb Bapaton parti fesztivál a Strand fesztivált. Az idei programban a neves külföldi zenekarokra is gondoltak a szervezők, így például a látogatók a Hurts (UK), a Hollywood Undead (USA) és a Asking Alexandria (UK) koncertjein is tombolhatnak idén.

Agusztus 24-27.-ig kerül megrendezésre a Strand Fesztivál a fesztiválozók által jól ismerhetett strandon Zamárdiban. A hazai zenei élet színe java fellép a 4 nap alatt a rendezvényen. (Tankcsapda, a Brains, az Irie Maffia, a Kiscsillag és a Szabó Balázs Bandája) Valamint az idén a fesztiválközönség elől kissé visszavonult Punnany Massif is tiszteletét teszi. A STRAND-ra egy exkluzív programmal készül és a 25 éves Quimby zenekar is.

Aki még úgy érzi, hogy maradt még energiája a nyáron egy utolsó hatalmas bulira mindenképp érdemes időt szakítani erre a fesztiválra. Nekem az egyik személyes kedvencem, bár az időjárás nem szokott kegyeskedni, de valószínűleg idén evvel sem lesz probléma.

A négy nap alatt lehetőség kínálkozik természetesen a balatoni strandolásra is. Aki szereti a jó zenéket és a napsütést, a pörgő hangolatot semmiképpen se hagyja ki a nyár utolsó fesztiválját.

Jegyek még kedvezményesen vásárolhatók augusztus 15.-éig az alábbi linken: jegyvásárlás

A részletes programról az alábbi linken tájékozódhattok: Programok

Valamint a szállási lehetőségekről az alábbi linken: Szállás

 [ 2016.08.02 ] [ Feltöltő: diamant23 ]

METALCORE.HU