[ Nyomtatás ]
Battery Low, Septic, Crushera, Rollin Wallowin, Dog Days koncertbeszámoló

Na nemtudom hol kezdjem, talán a legelején, wehehehehe /ezt a szar poént a Jakitól csórtam/ Na szóval. Előre féltem/tünk/ a bulitól, mert hát ugye nem számítottunk sok nézőseregre, ennek ellenére../pedig még a Jaki is ott volt/…..hmm..na ezt majd később:)! Körülbelül olyan fél hat lehetett mikor odaértünk a Torockba a cuccossal, ekkor még pár emberke lézengett a helyen. Elkezdtünk felpakolni behangolgatni, eközben jött két lányka és megkért hogy hörögjek bele a mikrofonba, mert az nagyon metál..

KÉPEK A KONCERTRŐL

Hát ugye nemtudtam ellentmondani eme kérésnek, belehőrintettem a lányok elégedetségére. Ezen felbuzdulva Gábor /rw dobos/ is hőrintett. Ez is tetszett a lányoknak. Miután kiosztottuk az autogrammokat (hehe) a lányoknak, folytattuk a pakolást! Elvileg szerettük volna ha a buli pontban 19:23 kor kezdődik, de ezt sajna nem sikerült teljesíteni, mert egykét mikrofon hiányában meg kellet várnunk a Crushera zenekart, ők meg kicsit később jöttek. Na mindegy.

Megérkeztek a srácok, közben bekészült a Baterry Low zenekar! Mármint behangoltak stb,stb.. és rokkra készen álltak. Felszereltük a hiányzó cuccost és máris indulhatott a rokk! Furcsamód, mire nem számítottunk, elkezdtek befelé jönni az emberkék, érdeklődők, és nem is kevesen! Bár az elején még a haverok, barátok tartották a frontot, azért akadtak ismeretlenek is! Flóriék /BatteryLow/ egész jól nyomták! Én nemtudom behatárolni, nemértek hozzá, de az én megítélésem szerint ilyen, skate-ska-cali punk zenét nyomtak és nem rosszul! Saját számok okésak, rendre odarakják azt amit oda kell:) Játszottak a srácok Operation Ivy számokat, amiket én nagyon kedvelek! Sajna volt ugye egy kis csúszás és nem tudták a srácok elnyomni az aznapi adagot. /ez minden zenekarra sajna érvényes volt:(/

Utánuk a Székesfehérvári ribancok a rokkszár Septic következett! Alapos hardcore zenéjükkel megtolták az addígra már megsokasodott nézősereg arcát! Ricsi, a frontember Mosholt rendesen. Ezen a bulin mutatták be az új basszerosukat, aki megálta a helyét rendesen és Dénes is, aki basszeros volt és gitáros lett. Sajna ők sem nyomtak teljes progit annak ellenére tolta a közönség is és a zenekar is. Hehehe..az utolsó számot, Only Entertaining-et hehe… közösen lenyomtuk Ricsivel…..

A mulatság következő résztvevői a Tatabányai noise terror zenekar volt a Crushera. Őkis egy új felállásban mutatkoztak be,ugyanis /lehet sokat mondok/ 3 hete kilépett tőlük egy gitáros és a dobos.És hát az új dobos/aki mellesleg a Crushera egykori régi dobosa volt/ ezalatt a rövid felkészülési idő alatt, hmm…szal elég jól bevágta a témákat!Sőt szerintem jobban is tolta a noise-t! Bánshy pedig szintén megállta egyedül a helyét a gitár szekcióba /ahhh milyen szép szó! Ezt is a jakitól csórtam/ Tolták ők is az emberkék arcába a metált rendesen! Balázs a basszeros az 3 másodpercig nem maradt a földön két sőt egy lábbal sem! Szal mondhatni majdnem kevés volt neki a szinpad:) Kurva jó volt! Itt is ünnepelte meg a szülinapját /20.at/ Kapott is tőlünk szép nagy tortát, amit a buli végén úgy egymás arcába nyomkodtunk. Minden tiszta torta volt.wehehehe…/ezt is a jakitól tanultam..minden baromságot tőle…..áh mindegy…./

Aztán léptünk szinpadra mi a Rollin Wallowin.Hmm.. hát most igy magunkról mit írjak…Tartottunk egy lemezbemutató koncertet, szerintem faszán sikerült! Köszike mindenkinek aki ott volt és a zúzást a megmozdulást! Játszottunk egy Hatebreed számot több kevesebb sikerrel /a jaki tehet róla!/ szal kurvára örültem hogy ennyi ember eljött erre a bulira! Köszi mindenkinek! Frankó hangulat volt! Külön puszi Árpinak az egyik gitárosunknak, aki lement a megőrült emberek közé és ott osztotta vagdalózott a gitárral! :) wehehehe.. Megkapta tőlünk is mindenki a magáét!

És jött az utolsó zenekar a Budapesti Dog Days. Hát igen. Ez ahogy lenni szokott, jópáran elmentek haza az utolsó busszal. Azért maradtunk egypáran és megnéztük/ték/ a srácokat. Leginkább már igy megint ez a haveri, baráti társaság és egykét ember filing volt:(. A srácok ilyen éneklős nemistudom, numetálos zúzda zenét nyomtak. Én az énekes hangjától majd bepisiltam! Nagyon tetszett a hangja! Zeneileg nemtudom, a régi számok, amiket jácottak azok inkább ilyen keményebb témák voltak, az új noták pedig ilyen ,/szerintem/ Faith No More-os volt…Annak ellenére hogy csak páran maradtunk /érződött a srácokon picit/ letolták becsülettel, itt sem volt azért mozgáshiány a frontról!

Alapjában véve egy kurvajó buli lett összehozva a Torockba! Köszi mindenkinek, hogy ilyen sokan voltunk! Nemszámítottunk rá! Köszi! /jaki neked nem:) /

Retek[ 2005.03.11 ] [ Feltöltő: pawk ]

METALCORE.HU