[ Nyomtatás ]
Bleeding Through koncertbeszámoló

Mivel 22-én nem tudtam eljutni Pestre Bleeding Trough-ra, ezért kénytelen voltam 23-án Bécsbe menni, mivel történetesen az egyik kedvenc zenekaromról volt szó. Felültem a vonatra. Az osztrák kallerből hosszas huzavona után sikerült kifacsarnom a retúr jegyet. Az utam tökéletesen telt, láttam sok nyuszit és őzet a hóban. Az egyik nyuszi teljesen közel jött és nem is félt a vonattól. Hihetetlen.

 KÉPEK A KONCERTRŐL

Lényeg a lényeg, megérkeztem és a tesóm már kinnt várt a peronon. Bevezetett a bécsi bliccelés rejtelmeibe és máris megkezdhettük utunkat. Elmentünk egy kisboltba sörért. Majd megvártuk tesóm barátnőjét sem, hanem elmentünk a Giedl-höz (Malcsikszmolodojos dobsztár:) relaxálni. Ott valahogy kibontódott a borom és elkezdtem kortyolgatni. Amúgy nem semmi az a srác. Mikor odaértünk teljesen odavolt. Kábán nézett. A tesóm megkérdezte hogy hová tűnt a billiárdasztala (mert ugyebár az osztrák punkok tehetősek:), mire ő majdnem sírva fakadt és már-már könnybe lábadt szemekkel közölte, hogy a billiárdasztal elhagyta őt. ?!?! Megérkezett a Mae is (tesóm barátnője). Kis készülődés, és megindultunk a tesómhoz. Csöppet már mámorosak voltunk. Nála időztünk egy kicsit, majd folytattuk utunkat az Arenaba. Odaértünk. A tesóm és a barátnéja -mivel őket annyira nem érdekelte a koncert- bementek a kocsma részbe. A Giedl meg én pedig bementünk rokkolni. A koncert az Arena kisebbik részében volt.. Már javában nyomta a jó zenét egy helyi zenekar sem. Hát igen. Fogalmazhatunk akár úgy is hogy nem igazán kötötte le az emberek figyelmét a produkció. Mind1, ha már ott voltunk, megnéztük. Mikor vége lett mentünk pár kört, magunkhoz vettünk néhány sört. Az idő szinte elröppent, máris kezdett a Cult of Luna. Nem volt rossz, bár én annyira nem vagyok oda értük de így koncerten egész fasza volt. Utánuk jött a Bleeding Trough. Hmmm. Hát mit ne mondjak, eszeveszett király volt. Ráadásul itt láttam is belőle valamit, -nem úgy mint az A38 hajón tavaly...- mert az osztrák pózerek szigorúan tartották az 5 méter távolságot a színpadtól. Szóval nagyon oda pakoltak a Narancsvidékiek. A Portrait of the Goddess-ről és a This Is Love, This Is Murderous-ról majndem minden számot lenyomtak. A leendő lemezükről (Truth) is nyomtak egy dalt. Ittam szavaikat, fürödtem izzadtságukban stb... :) A hangzás is über volt. "Elől" meg ment a mosh, meg karate meg mit tudom én. Lényeg az hogy jó volt a hangulat. Elég sokáig tolták bár lehet hogy csak nekem tűnt úgy. A végén visszataps, még egy kis morzsa a jóból, majd búcsúzás, lepakolás. Aztán utána még rövid party az osztrákokkal. Majd elindultunk a Bencéhez. Közben valami osztrák sznob picsák bunkóztak, akiket persze rendre leosztottam, mert természetesen megint nekem volt igazam. A metrón állítólag segget is mutogattam, de mivel én nem emlékszem, ezért biztos nem igaz.
Ja, és a végén találkoztunk egy 40-50 fős bandával akik belénk kötöttek és természetesen szokásomhoz hűen mindegyiknek elkentem a száját sem, mert ilyen nem is volt.
Nagyon jó volt!

Bleeding Through - On Wings Of Lead

Youtube video: http://www.youtube.com/v/XxdTmnjuEvg[ 2005.02.23 ] [ Feltöltő: pawk ]

METALCORE.HU