[ Nyomtatás ]
Enemies of the State, Bensörmens, Septic, Crushera, Rollin Wallowin koncertbeszámoló

Mivel éppen dolgozok, ezért nem tudok többoldalas regényt irni (bááár...). Naszóval, kinéztem magamnak egy vonatot, amivel viszonylag korán de annyi szent hogy kezdés előtt odaértem volna Csornára. Az a vonat tudomisén mi miatt, de nem volt. Szóval nem az hogy nem jött, nem volt. Na mind1 jöttem 1-gyel későbbivel, igy csak 2 órát késtem. A vonaton a Blaha (mert most már nem Moszkvások) pankok "szórakoztattak".

    Beszélgetésük annyiban merült ki hogy milyen büdösek, meg múltkor hogy lőtték be magukat. Hálistennnek hamar rájöttem hogy ugyanezen a vonaton utaznak a Misiék is. Gondoltam megkeresem őket. A vonat legvégében szerencsésen rájuk is találtam. Elővettem boromat, és dugóhúzó hiányában segitséget kértem bontás ügyben. A Sutyi nagyon segitőkész volt, és együt kapargattuk azt a kurva dugót, mignem odaértünk. Egy helyi kocsmában kaptunk némi segitséget egy dugóhúzó formájában. Basszus már megint sok hülyeséget beszélek és nem a lényeget...
    Nnnna! Odaértünk a Boxiba. Az Enemies of the State már javában borzolta a kedélyeket. Magamhoz vettem sörömet és lecsekkoltam őket. Az idők során szerintem egész faszán kiforrt ez a zenekar. A fúvós szekció is pengén nyomja. Túl sokat nem tudok róluk irni sajna, mert pont az utolsó pár számukra estem be. Miután végeztek, gyors beszélgetés, ökörködés, primitiveskedés + sör. Ezek után kezdett a Bensörmens. Én személy szerint nagyon élveztem. Nem tudom hogy miért szeretem. A hangulat(om) ilyenkor a tetőfokára hág. Jó ez a kis sztritpankoskodás néha (persze csak mértékkel :), meg ez az ereszdelahajadrákenroll. Jut eszembe... Nagyban állok és éppen átérzem a filinget, meg katarzis meg kutyafasza, erre a Dusi az arcombatolja a mikrofont. Még az a szerencse hogy csak a refrént kellett beleüvöltenem, ami annyi volt hogy rákenrollrákenroll, más helyzetben nem kis gondban lettem volna (eheheh). Szóval tetszett a Bensörens most is. Ha minden igaz, őket követte a Septic. Nem tudom hogy hogyan, de róluk valahogy lecsúsztam. Az ilyen balesetek, megesnek velem mostanság koncerteken. Bocsika... A Crushera jött utánuk. Csak az utolsó pár számukra értem be. Jó kis hangulatot csináltak, a közönség pörgött-forgott, karatéjozott és pogózott. A zenéjük gyors, agressziv metál volt. Nagyjából értem hogy mit értettek a Noise terror alatt :). Mire ők végeztek, kb. fél 1 lehetett. Indultak a Gazsóék, hiába próbáltam maradásra birni őket, igyhát ottmaradtam (ÉS ÉN NEM AZÉRT MARADTAM MERT PAPUCS VAGYOK! :). Pár sör még lecsusszant és máris kezdett a Rollin Wallowin. Jól nyomták, csakúgy szikrázott a levegő körülöttük (MÉG A PONDRÓ RETEK KÖRÜL IS :). A közönség már kissé fáradtan is, de még azért mozgolódott. Lenyomták a CD-ről (ingyé'reklám: http://rollinwallowin.fw.hu) a legjobb számokat, meg nyomtak régieket is. A Kristóf meg a Béla Manowar-t megszégyenitő módon nyomták a metálgitárt :). Szóval jó volt tényleg. Utána eldöglöttünk az eldöglőben majd hosszas vitát folytattunk, melyben persze nekem volt igazam, és ezt a végén rendre mindenki be is látta... :)
    Zárt a Boxi, mennünk kellett. Kimentünk a vasútállomásra, hogy majd jól felszállunk a vonatra, vagy beülünk a váróterembe, aztán persze nem igy lett, hála INKAL-os barátainknak, de ez már egy másik történet... Na jó nem. Szóval tökre szemetek voltak, leküldtek minket a vonatról, meg kiküldtek a váróteremből, én persze jól megvertem mindet a végén. Úgy elkentem a szájukat, hogy azóta is attól koldulnak. Na mind1 jó volt a buli. Megérte elmenni.

Ui.: PIKOLÓÓÓÓÓ!!! :)

[ 2005.02.12 ] [ Feltöltő: pawk ]

METALCORE.HU